Behanger in Capelle aan den IJssel

Goed, professioneel en betaalbaar behangwerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat de behangers van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Capelle aan den IJssel, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie, behangwerk en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen van stukadoorswerk én behangwerk. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet twee verschillende bedrijven in te huren en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De vaklieden van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving.

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Vragen? Neem contact met ons op

Renovliesbehang

Renovlies is een prachtig product waarmee je muren perfect glad kunt behangen, oneffenheden uit muren kunt gladstrijken en het is ook ontzettend sterk. Alphapaint heeft ruime ervaring met het aanbrengen van renovliesbehang en andere behangtypen zoals scan behang of 'gewoon' behang. Graag komen we bij u langs om vrijblijvend advies te geven.


Offerte aanvragen

Stuc- en behangwerk

Het mooiste resultaat valt te behalen als we zowel uw muren mogen stucen en daarna schilderen of behangen. Het eindresultaat levert prachtige, strakke en zeer mooi verzorgde wanden en plafonds op, waar u jarenlang geen omkijken naar zult hebben. Uiteraard gebruiken wij voor al onze werkzaamheden professionele apparatuur en materialen zodat u zeker bent van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze diensten waaronder behangwerk Alphen aan den Rijn.


Offerte aanvragen

Klanten van Alpha Paint Behanger Alphen aan den Rijn

 
Enkele reviews van
onze geweldige klanten
 
Geweldige kwaliteit! Dhr. Visser
  • Vakbekwaam
  • Kwaliteit
  • Ambacht
4.8

Review

Alpha paint heeft mijn complete woning vorige zomer geschilderd, naast dat ik erg tevreden ben was de prijs ook nog eens heel schappelijk! Alles ziet er nu tip top uit en ik geniet er nog steeds iedere dag van.

Verzenden
User Review
3.5 (2 votes)

Direct contact opnemen

Voor al uw vragen, suggesties of opmerkingen neem contact met ons op

 
Offerte
Call Now Button