Alpha Paint schilderwerken

Uw kwaliteitsschilder uit Alphen aan den Rijn.

Alphapaint Schilderwerken is uw vertrouwde adres voor alle soorten schilderwerk, kleuradviezen en behangwerk al bijna 25 jaar. Van complete renovatie van hout- en schilderwerk van een appartementencomplex, tot het onder volledige garantie afschilderen van uw eigen woning. Geen project te klein of te groot voor Alphapaint Schilderwerken! Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar VvE’s en zakelijke klanten mogen ook bij ons aankloppen!

Contact opnemen

We verzorgen schilderwerk onderhoud en
behangwerk voor modezaken door het hele land zoals:

Binnen schilderwerk

Bent u van plan om de wanden en het plafond van een nieuw likje verf te voorzien, omdat u bijvoorbeeld kort geleden een huis heeft gekocht? Of bent u gewoonweg toe aan een nieuwe sfeer in uw bestaande woning? Alphapaint helpt u graag verder om wensen met betrekking tot schilderwerk binnenshuis te realiseren.

Bent u er nog niet over uit welke verfkleur passend is bij het bestaand interieur of bestaan er twijfels omtrent de vraag of er nog stucwerk nodig is? Wij voorzien u graag van kleuradvies en geven u mogelijke oplossingen en tips met betrekking tot het verrichten van eventuele onderhoudswerkzaamheden.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan via onze contactformulier. Voor meer informatie kunt u uiteraard bellen naar 0172-476363 of 06-53348356.

Offerte aanvragen

Buiten schilderwerk

Weersomstandigheden zoals regen, hagel en zonnestralen kunnen de kwaliteit van het buitenschilderwerk snel verlagen. Hierdoor kan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand aangetast worden. Enorm belangrijk is het dus om bij buitenschilderwerk uitsluitend te werken met goed en kwalitatieve verfsoorten en verfmateriaal, waarbij deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden in Nederland.

Alphapaint weet bijvoorbeeld als geen ander welke verfsoorten het meest geschikt zijn in combinatie met de verschillende ondergronden. Graag adviseren wij u hoe u buitenschilderwerk zelf kan bijhouden om extra onderhoudskosten op de lange termijn te besparen.

Heeft u een schilderproject buiten uw huis voor ogen? Via onze offerteformulier is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Voor aanvullende informatie over buitenschilderwerk kunt u bellen naar 0172-476363 of 06-53348356.

Offerte aanvragen

Houtrotreparatie

Houtrot ontstaat door het blootstellen van het hout aan vocht. Denk hierbij aan hout dat een lange periode nat heeft gestaan door water. Twijfelt u erover of u het houtrot moet verwijderen en herstellen of dat u bijvoorbeeld een volledig nieuwe kozijn moet laten aanbrengen?

Alphapaint brengt graag een bezoek aan uw huis of bedrijfspand om de houtrot te inspecteren. Hierbij adviseren wij over eventuele herstelwerkzaamheden.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden bij houtrotherstel? Alphapaint helpt u graag verder. Voor vragen kunt u natuurlijk bellen via telefoonnummer 0172-476363 of 06-53348356 of stuur een bericht via onze contactformulier.

Offerte aanvragen

Sinds 2005 zijn wij lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Deze organisatie (en wij dus ook) werkt met klanttevredenheid onderzoeken. Niet voor niets adviseert zelfs de Consumentenbond u in zee te gaan met een Erkend Betere Schilder!

Consumentenbond: ‘Kiest u voor zekerheid, kies een Betere Schilder’

Enkele klanten

Overige vragen? Neem contact met ons op

Offerte