Schilder in Zoetermeer

Op zoek naar een schilder in Zoetermeer? Dat is precies wat de schilders van Alpha Paint voor u kunnen verzorgen. Wij werken in de regio Zoetermeer, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie, behangwerk en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen voor schilder-, stuc- en behangwerkzaamheden. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet verschillende bedrijven in te huren en dat scheelt tijd en geld.

De vaklieden van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving.

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Vragen? Neem contact met ons op

Binnenschilderwerk

Wilt u de muren en plafonds van uw nieuwe woning voorzien van een mooi likje verf of is het tijd je woning grondig te renoveren? Wij draaien onze hand daar niet voor om, en komen u graag helpen. Met een prachtig eindresultaat als gevolg! Graag komen we bij u langs om vrijblijvend advies te geven.


Offerte aanvragen

Buitenschilderwerk

Weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht zorgen op termijn voor houtrot en verkleuring. Het beste kunt u ervoor kiezen tijdig te investeren in onderhoud van buitenmuren, gevels, deuren en kozijnen. Bij bijvoorbeeld houten betimmering of kozijnen is het aanbevolen een waterafstotende beits of lak aan te brengen, die om de een of twee jaar overgeschilderd dient te worden met een blanke lak. Op die manier gaat het hout aanzienlijk langer mee en oogt het geheel mooier.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze diensten waaronder schilderwerk in Zoetermeer.


Offerte aanvragen

Klanten van Alpha Paint Schilder Zoetermeer

 
Enkele reviews van
onze geweldige klanten
 
Geweldige kwaliteit! Dhr. Visser
  • Vakbekwaam
  • Kwaliteit
  • Ambacht
4.8

Review

Alpha paint heeft mijn complete woning vorige zomer geschilderd, naast dat ik erg tevreden ben was de prijs ook nog eens heel schappelijk! Alles ziet er nu tip top uit en ik geniet er nog steeds iedere dag van.

Verzenden
User Review
3.5 (2 votes)

Direct contact opnemen

Voor al uw vragen, suggesties of opmerkingen neem contact met ons op

Offerte
Call Now Button