Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Stukadoor - Alpha Paint

Stukadoor in Alphen aan den Rijn

Goed, professioneel en betaalbaar stukadoorswerk, dat is wat u wilt. En dat is precies wat Alpha Paint voor u kan verzorgen. Wij werken in de regio Alphen aan den Rijn, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Alpha Paint heeft een jarenlange ervaring en biedt tal van diensten op het gebied van renovatie van panden: schilderwerk zowel binnen als buiten, houtrotreparatie en stukadoorswerk. Bij ons kunt u een totaalpakket afnemen: stukadoorswerk én schilderwerk. Immers dat gaat meestal hand in hand. U hoeft niet twee verschillende bedrijven in te huren en dat merkt u ook in uw portemonnee.

De stukadoors van Alpha Paint hebben een uitgebreide ervaring en kennis van zaken. Zij zorgen voor perfect afgewerkte wanden en plafonds, in elke omgeving. Afwerking van stukadoorswerk kan op verschillende manieren: spachtelpoets, granol, behangklaar, saus- of schilderklaar en spuitklaar.


Vragen? Neem contact met ons op

Stukadoorswerk en meer

Spachtelpoets (ook wel spachtelputz) is een veel gekozen wandafwerking die ook wel sierpleister wordt genoemd. U kent het vast wel: van die fijne korreltjes op de muur. Spachtelpoets kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Voor buiten wordt een speciale spachtelpoets van buitenkwaliteit gebruikt. Immers, het stucwerk heeft buiten meer te lijden dan binnen. Spachtelpoets is sierlijk, stootbestendig en kleurecht. Kleine beschadigingen zullen niet snel opvallen. Daarnaast is reinigen van spachtelpoets ook eenvoudig; slechts met lauw water en een borstel. Tenslotte is spachtelpoets in vele kleuren en in verschillende korreldiktes beschikbaar. Granol is een variant op spachtelpoets waarbij de korrel grover van structuur is.

Wij leveren stukadoorswerk ook sausklaar, behangklaar of spuitklaar op. Wilt u na het stukadoorswerk (laten) schilderen, behangen, sauzen of spuiten? Wij zorgen voor de perfecte afwerking van wand en plafond.


Offerte aanvragen

Latexspuiten met garantie

Een andere veel gekozen optie van opleveren van stukadoorswerk is (latex) spuitklaar. Als u kiest voor latexspuiten dan bent u zeker van egale en zeer strakke muren en plafonds. Het gaat snel en is ook geschikt voor grote oppervlakken. Een prachtige, strakke wand en u heeft een grote keuze uit kleuren. Uiteraard gebruiken wij voor al onze werkzaamheden professionele apparatuur en materialen zodat u zeker bent van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze diensten waaronder stukadoorswerk Alphen aan den Rijn.


Offerte aanvragen

Klanten van Alpha Paint

[vc_images_carousel images="168,167,215,166,165,164,185,184,188,214,223,168" img_size="medium" onclick="link_no" speed="3000" slides_per_view="5" autoplay="no" hide_pagination_control="yes" hide_prev_next_buttons="yes" wrap="yes"]
 
Enkele reviews van
onze geweldige klanten
 
Geweldige kwaliteit! Dhr. Visser
  • Vakbekwaam
  • Kwaliteit
  • Ambacht
4.8

Review

Alpha paint heeft mijn complete woning vorige zomer geschilderd, naast dat ik erg tevreden ben was de prijs ook nog eens heel schappelijk! Alles ziet er nu tip top uit en ik geniet er nog steeds iedere dag van.

Verzenden
User Review
3.5 (2 votes)
 

Direct contact opnemen

Voor al uw vragen, suggesties of opmerkingen neem contact met ons op